Home  |  Contact  |  Route  |  

Warme sfeer en pure materialen
Haringkar op locatieViscatering à la CarteDe ambachtelijke palingroker

Stappenplan

Bij Viscatering Volendam staat de klant centraal van A tot Z. Onderstaand ziet u hoe zij in 5 simpele stappen kunnen bijdragen aan het succes van uw evenement.


Het eerste contact
Wanneer u telefonisch contact opneemt of informatie aanvraagt via de e-mail, staat Viscatering Volendam u snel en deskundig te woord. Een afspraak is snel gemaakt en verplicht u tot niets. Uiteraard kunt u ook

volstaan met een aanvraag per e-mail voor meer informatie of een offerte.

De offerte
Na de inventarisatie van uw wensen, komt Viscatering Volendam snel met een passende offerte. Zij denken graag met u mee.

De bereiding en het transport
Alle verse ingrediënten worden kort voor uw bijeenkomst vers bereid. Met het geconditioneerde wagenpark worden de gerechten altijd snel en vers op de plaats van bestemming gebracht.

Het 'moment suprême'
Op dit moment wordt de kroon op het werk gezet van alle voorbereidingen die in nauwe samenwerking met u hebben plaatsgevonden. De gasten genieten volop van de feestelijk opgediende gerechten en het geboden amusement. Als initiatiefnemer krijgt u vele complimenten.

Nazorg en evaluatie
Na afloop van het feest of de bijeenkomst neemt Viscatering Volendam nog even contact met u op om nog even na te praten. Uiteraard staan zij ook open voor uw opmerkingen en suggesties om het de volgende keer (zo mogelijk) nog beter te doen.